KLART ATT DU SKA VARA MED

 

En förening är inget utan sina medlemmar! Varje medlem är viktig och varje medlem ger oss en ökad tyngd och större genomslagskraft när vi arbetar med viktiga frågor för kaninernas välfärd.

 

JUST NU: VÄRVA MEDLEMMAR OCH FÅ BOK!

 

Nu är 2018 snart slut och SKVF har en bit kvar till sitt mål om 350 medlemmar.

Vi utlyser en värvningstävling där du kan vinna eller få en av Marit Emelie Buseths böcker.

 

- Värva EN medlem, vinn en bok - Värva 6 medlemmar, FÅ en bok -

Nu kan du som medlem vara med i utlottning om en bok om du värvar EN endaste medlem. Värvar du 6 medlemmar så FÅR du en bok! Be din kompis fylla i medlemsformuläret och föra över sin medlemsavgift på endast 100 kr. I medlemsformuläret måste hen skriva DITT NAMN som kommentar.

Den 10 december lottar vi ut en bok bland de medlemmar som värvat färre än 6 nya medlemmar. Har du värvat 6 medlemmar, eller fler, så får du en bok.

 

Slutdatum för tävlingen är 10 december, då måste dina kompisar alltså ha skrivit ditt namn som kommentar och fört över sina medlemsavgifter.

 

Medlemsavgiften är 100kr per person och år, och medlemsskapet ska förnyas vid varje kalenderårs början. Om du blir medlem mellan 1 oktober -

31 december gäller ditt medlemsskap också nästkommande år.

 

Vi använder oss av ett medlemsformulär vid ansökan om medlemskap. Fyll i formuläret och betala in din medlemsavgift via bankgiro 5029-8454 eller swish 123 122 24 96. Svårare än så är det inte!

Nyhetsbrev

Som medlem får du vårt nyhetsbrev regelbundet där vi berättar om vad som

pågår i föreningen och kaninsverige just nu.

Engagera dig

Vi har under början av 2017 startat upp två utskott; informationsutskottet och registerutskottet. Dessa får medlemmar gärna engagera sig i. Tillsammans gör vi skillnad!

Förmåner hos våra samarbetspartners

Förutom alla föreningens egna förmåner får du dessutom en exklusiv medlemsrabatt hos vår samarbetspartner Vetzoo.se. Du får även rabbatt på Djurvetologens onlinekurser om kaniner på webb-kurser.se

Events/Aktiviteter

När föreningen håller event eller aktiviteter får du som medlem alltid ett förmånligare pris än de som inte är medlemmar.

Tyck till

Som medlem har du rösträtt på våra medlemsmöten och din åsikt är viktig när vi gemensamt bestämmer vad föreningen ska arbeta med i framtiden.

Nätverka

Vill du lära känna fler kaninentusiaster som har fokus på att kaniner ska leva ett gott liv? Vi har medlemmar över hela landet! Föreningen har en egen facebookgrupp som gör det lätt att ta kontakt.

Sveriges Kaninvälfärdsförening | c/o Almquist | Filippavägen 2c, 22241 Lund

info@skvf.se | kaninregistret@skvf.se | +4670 978 18 98 (lämna meddelande)

Org. nr. 802496-4655 | Bankgiro 5029-8454 | Swish 123 122 24 96

 

Copyright @ All Rights Reserved