Styrelsen

 

Här presenteras SKVF's styrelsemedlemmar

Emma Almquist

Ordförande

Jag har 10 års kaninägande i ryggen och försöker ständigt lära mig mer om dessa fantastiska djur. Har just nu två frigående kaniner. Läser Etologi (djurbeteende) och Djurskydd på SLU.

Anna Wennberg

Kassör

Hade kaniner som barn. Nu har jag tagit upp intresset igen och är sedan 2011 lycklig ägare till två frigående kaniner. Jag bor i Uppsala och arbetar som ekonomiadministratör.

Katarina Vallbo

Ledamot

2009 började jag om med kaniner och är helt fascinerad över hur mångfacetterade de är, när de får chansen. Jag har 6 st, varav 2 bor permanent utomhus i ett hägn. Jag är skulptör och bor utanför Aneby i Småland.

Cassandra Lindahl

Vice Ordförande

Arbetar som lärare och är engagerad i att hjälpa kaniner på fritiden, har hjälpt och omplacerat kaniner sedan våren -13. Har själv tre frigående kaniner inomhus.

Anna Harenius

Ledamot

Har haft kaniner sen 2003 och har för nuvarande två frigående kaniner hos mig för sällskap. Utbildad djurvårdare och etolog från Etologi- och Djurskyddsprogrammet på SLU.

Frida Hardenberg

Suppleant

Började med kaniner 2005 och fastnade därefter för dessa fantastiska djur. Är framförallt svag för våra svenska lantraskaniner och innehar genbank för gotlandskanin. Är veterinär sedan januari 2016.

Magdalena Sandström

Sekreterare

Har haft kaniner sedan 2006 och har nu tre frigående långöron för kel och hoppning. Bor för tillfället i Borås men kommer flytta för att börja studera till hösten.

Sofia Sandström

Ledamot

Veterinärstudent på SLU i Uppsala. Jag delar studentlya med fyra frigående innekaniner och vi tävlar hoppning tillsammans.

 

Caroline Jönsson Östregård

Suppleant

Utbildad etolog efter att ha gått Etologi och Djurskyddsprogrammet på SLU, tog examen 2015. Jag älskar alla sorters djur och har haft kaniner sedan barnsben. Har även haft häst, hund och hamster och just nu har jag en katt men inga kaniner. Planerar på att ta upp kaninintresset nu igen och utöka min djurfamilj.

VALBEREDNING

 

Valberedningen tillhör inte styrelsen men har ändå ett viktigt uppdrag. Vår valberedning presenteras här.

Nathalie Nilsson

Etolog inriktad på främst sällskapsdjuren hund, kanin och smågnagare utbildad på Etologi och djurskyddsprogrammet på SLU. Är i dagsläget en aktiv, tävlande hundägare men har tidigare haft två sällskapskaniner som jag bland annat hoppade en del med på hobbynivå. Kommer så småningom ha kaniner i mitt liv igen, även om hund är mitt största intresse.

Sveriges Kaninvälfärdsförening | c/o Almquist | Gälbovägen 54, 756 51 Uppsala

info@skvf.se | kaninregistret@skvf.se | +4670 978 18 98 (lämna meddelande)

Org. nr. 802496-4655 | Bankgiro 5029-8454 | Swish 123 122 24 96

 

Copyright @ All Rights Reserved