Styrelsen 2017

 

Här presenteras SKVF's styrelsemedlemmar

Emma Almquist

Ordförande

Jag har mer än 10 års kaninägande i ryggen och försöker ständigt lära mig mer om dessa fantastiska djur. Har just nu två frigående kaniner. Är godkänd medlem i Sveriges Akademiska Etologer..

Anna Wennberg

Kassör

Hade kaniner som barn. Nu har jag tagit upp intresset igen och är sedan 2011 lycklig ägare till två frigående kaniner. Jag bor i Uppsala och arbetar som ekonomiadministratör.

Katarina Vallbo

Ledamot

2009 började jag om med kaniner och är helt fascinerad över hur mångfacetterade de är, när de får chansen. Jag har 6 st; 3 kaniner ute i hägn och 3 frigående inomhus. Jag är skulptör och bor utanför Aneby i Småland.

Cassandra Lindahl

Vice Ordförande

Arbetar som lärare och är engagerad i att hjälpa kaniner på fritiden, har hjälpt och omplacerat kaniner sedan våren -13. Har själv två kaniner i hägn utomhus.

Anna Harenius

Ledamot

Har haft kaniner sen 2003 och har för nuvarande två frigående kaniner hos mig för sällskap. Utbildad djurvårdare och etolog från Etologi- och Djurskyddsprogrammet på SLU.

Magdalena Sandström

Suppleant

Har haft kaniner sedan 2006 och har nu tre frigående långöron för kel och hoppning. Studerar till veterinär sedan hösten 2016, bor i Uppsala.

Emma Edlund

Sekreterare

Jag bor med sambo Kjell, dotter Celine och kaninerna Lilla Brun och Sotis..Arbetar som Barnsjuksköterska.

Lilla Brun är frigående i vår lägenhet och kaniner har alltid legat mig varmt om hjärtat.

Moa Rosén

Ledamot

Jag bor tillsammans med mina två frigående kaniner, Gandalf och Mumbis, samt hundvalpen Supernova. Läser Sport- och Sällskapsdjurs-programmet vid SLU i Uppsala. Hos mig finns ett brinnande intresse för djurvälfärd både i och utanför hemmet där alla djur är lika värda.

Lotta Ek

Suppleant

Fick min första kanin när jag var 6-7 år och har sedan dess hunnit ha många långöron i mitt liv, flera av dem helt frigående. Som säljare och djuransvarig i min djurbutik har jag enorma möjligheter till att förändra synen på kaninerna och deras behov.

VALBEREDNING

 

Valberedningen tillhör inte styrelsen men har ändå ett viktigt uppdrag. Vår valberedning presenteras här.

Tina

Jag har haft kanin sedan 2014. Tycker det är väldigt mysigt med att ha frigående kaniner hemma. Just nu läser jag till tandhygienist.

 

 

 

 

 

Linda Broman Strohmaier

Kommer...

Sveriges Kaninvälfärdsförening | c/o Almquist | Filippavägen 2c, 22241 Lund

info@skvf.se | kaninregistret@skvf.se | +4670 978 18 98 (lämna meddelande)

Org. nr. 802496-4655 | Bankgiro 5029-8454 | Swish 123 122 24 96

 

Copyright @ All Rights Reserved