Medlemskap

KLART ATT DU SKA VARA MED

En förening är inget utan sina medlemmar! Varje medlem är viktig och varje medlem ger oss en ökad tyngd och större genomslagskraft när vi arbetar med viktiga frågor för kaninernas välfärd.


Som medlem har du tillgång till flera föreläsningar av Sveriges ledande kaninexperter inom hälsa och beteende helt kostnadsfritt via vår medlemsgrupp på Facebook. I gruppen hittar du förutom andra kaninintresserade även flera föreläsningar som är inspelade från tidigare event. Förutom alla föreningens egna förmåner får du dessutom en exklusiv medlemsrabatt hos vår samarbetspartner Vetzoo.se. Du får även rabatt på Djurvetologens onlinekurser hos ZooKurser och i webshoppen DjurVarDag.


Dessutom det allra viktigaste - Som medlem bidrar du till att förbättra kaninvälfärden!

Medlemsavgiften är 100 kr per person och år, och medlemsskapet förnyas vid varje kalenderårs början genom att skicka inbetalning på 100 kr med ditt förnamn och efternamn samt texten "FÖRNYELSE".
Om du blir medlem mellan 1 oktober - 31 december gäller ditt medlemsskap också nästkommande år.

Vi använder oss av ett medlemsformulär vid ansökan om medlemskap. Fyll i formuläret och betala in din medlemsavgift via bankgiro 5029-8454 eller swish 123 122 24 96. Svårare än så är det inte!

Webshop med kaninartiklar, 10 % rabatt för medlemmar

Beteendekonsultationer och onlinekurser

10 % rabatt för medlemmar

Försäkringsbolag med försäkringar för kaniner

Webshop med kaninartiklar

10 % rabatt för medlemmar

Kurser om djur

med 10 % rabatt för medlemmar

Engagera dig

Vi har under början av 2017 startat upp två utskott; informationsutskottet och registerutskottet. Dessa får medlemmar gärna engagera sig i. Tillsammans gör vi skillnad!

Tyck till

Som medlem har du rösträtt på våra medlemsmöten och din åsikt är viktig när vi gemensamt bestämmer vad föreningen ska arbeta med i framtiden.

Nätverka

Vill du lära känna fler kaninentusiaster som har fokus på att kaniner ska leva ett gott liv? Vi har medlemmar över hela landet! Föreningen har en egen facebookgrupp som gör det lätt att ta kontakt. Klicka på bilden för länk:

Har du frågor som rör medlemsavgifter eller inbetalningar? Kontakta oss på kassor@skvf.se

Events/Aktiviteter

När föreningen håller event eller aktiviteter får du som medlem alltid ett förmånligare pris än de som inte är medlemmar.

Nyhetsbrev

Som medlem får du vårt nyhetsbrev regelbundet där vi berättar om vad som

pågår i föreningen och kaninsverige just nu.