Styrelsen

Styrelsen 2019


Här presenteras SKVF's styrelsemedlemmar

Emma Almquist

Ordförande

Jag har mer än 10 års kaninägande i ryggen och försöker ständigt lära mig mer om dessa fantastiska djur. Har just nu två frigående kaniner. Är godkänd medlem i Sveriges Akademiska Etologer, jobbar med djurkurser.

Johanna Gustavsson

Kassör

Har haft kaniner i över 10 år, har just nu bara en kanin, Bernie (som inväntar en ny väninna till våren!). Är utbildad i etologi och djurskydd vid Linnéuniversitetet men har valt att arbeta med hemstäd. Kassör i SKVF blir ett nytt spännande kapitel i livet!

Katarina Vallbo

Ledamot

2009 började jag om med kaniner och är helt fascinerad över hur mångfacetterade de är, när de får chansen. Jag har 6 st; 3 kaniner ute i hägn och 3 frigående inomhus. Jag är skulptör och bor utanför Aneby i Småland.

Anna Harenius

Vice Ordförande

Har haft kaniner sen 2003 och har för nuvarande två frigående kaniner hos mig för sällskap. Utbildad djurvårdare och etolog från Etologi- och Djurskyddsprogrammet på SLU.

Emma Lund

Ledamot

Har haft kanin sedan tonåren men har för tillfället varken kaniner eller andra djur. Utexaminerad från Etologi- och Djurskyddsprogrammet. För mig är det viktigast att varje kanin får möjlighet att bete sig naturligt. Är hemsideansvarig på Sveriges Kaninvälfärdsförening.

Therese van Barneveld

Suppleant

Har haft kanin sen jag var sju år gammal. Just nu har jag tre frigående inne och ytterligare fyra som bor hos en väldigt god vän. Jag vill alltid lära mig mer om dessa underbara djur och jag har gått en utbildning i kaninkunskap vid Martin Gaus Academi i Lelystad.

Linda Werner

Sekreterare

Jag heter Linda och pluggar till djursjukskötare. Kaninintresset fick ett uppsving när en kaninforskare ville adoptera bort sina försökskaniner. Två av dem bor nu hemma hos mig och är mina läromästare i min utbildning. 

Therese Bergman

Ledamot

Har haft ett enormt djurintresse sedan barnsben men intresset för just kaniner tillkom för ca 10 år sedan. Delar mitt hem och liv tillsammans med bland annat de frigående kaninerna Maeby, Mango, Melon, Mano, Millie och Margot. Driver organisationen Smådjurschansen.

Cassandra Lindahl

Suppleant

Har alltid tyckt väldigt mycket om att ha djur runt mig och hoppas att djuren trivs i min närhet med. Har sen en några år tillbaka tagit hand om kaniner som behöver nya hem, främst kaniner som, dumpats utomhus. Har genom detta fått träffa många olika helt underbara individer som har lärt mig massor.

VALBEREDNING


Valberedningen tillhör inte styrelsen men har ändå ett viktigt uppdrag. Vår valberedning presenteras här.

Tina

Jag har haft kanin sedan 2014. Tycker det är väldigt mysigt med att ha frigående kaniner hemma. Just nu läser jag till tandhygienist.


Sara Söderman

Jag adopterade min första kanin 2015 och blev överraskad både av hur fantastiska djur de är och hur mycket okunnighet om kaniners behov som finns. Idag bor jag med två frigående innekaniner och sedan 2017 är jag med i SKVFs registerutskott och hjälper till att driva Kaninregistret. Till vardags är jag 3D-grafiker och jobbar med datorspel.


Sveriges Kaninvälfärdsförening

info@skvf.se | kaninregistret@skvf.se | +4670 978 18 98 (lämna meddelande)

Org. nr. 802496-4655 | Bankgiro 5029-8454 | Swish 123 122 24 96


Copyright @ All Rights Reserved

Huvudsponsor 2020